WELDRA UITGEPUT

Warme en waterdichte 3-in-1 meisjesjas voor trekking Hike 900 blauw

Ref :
8370474
Pluspunt van het artikel
Onze technische topper: Waterdichte 3-in-1 jas met uitneembare gewatteerde binnenjas. Waterdichte en ademende buitenjas met waterdicht gemaakte naden.
Users reviews
4.3 / 5 9 Reacties
vanaf
59,99 €*

Users reviews

4.3 / 5 9 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  01 July 2016
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Fijne warme jas, waterdicht
  Warm, leuke kleuren, ook de binnenjas is mooi fel Capuchon niet verstelbaar, geen ophanglusje

  Het zou handig zijn als de capuchon een een aanrijgkoord zou hebben, waarmee je m strakker kan zetten. Nu waait hij af bij een beetje tegenwind en dat is niet fijn in de regen.

 • Man
  30-39
  07 June 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Ideale 3 seizoenenjas
  Zeer leuke jas voor lente, herfst en zomer Rits om jassen aan elkaar vast te maken zakt soms

  Een ideale jas voor kinderen die door de verschillende lagen en in combinatie met elkaar, zeer goed te gebruiken is in de herfst, lente en de zomer. Buitenschaal is luchtig en waterdicht, zodat deze bij een zomerse bui goed van pas komt. Ook de capuchon sluit goed aan, aangezien je deze kan verstellen. Mouwen zijn voorzien van klittenband, zodat deze niet over de handen zakt. Daarnaast natuurlijk een erg leuk kleurstelling.

  Al zeer goed van pas gekomen in Oostenrijk bij verschillende weersomstandigheden.

 • Vrouw
  30-39
  02 January 2016
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Goede Decathlon service!
  Mooie en functionele jas Rits

  Na een jaar heeft de rits het -zonder zichtbare schade- begeven. Op eenvoudig verzoek heb ik de jas kunnen ruilen tegen een nieuw exemplaar.

Productvoordelen

Waterdichtheid
Geslaagd voor de douchetest, 100% waterdichte naden.
Warmte
Gewatteerde binnenjas voor maximale warmte.
Ventilatie
Verluchtingsritsen onder de armen: vergemakkelijken de afvoer van transpiratie.
Veelzijdig
"3-in-1"-jas met uitneembare binnenjas die ook apart kan worden gedragen.
Winddicht
De stof is winddicht dankzij een coating aan de buitenkant.
Stevigheid
2 jaar garantie.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: warme en waterdichte kinderjas.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Garnering : 100.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester
Approved by
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont-Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen wij mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
kinderen, om ze te beschermen tijdens lange wandelingen en trektochten, wat het weer ook doet.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
1/ Machinewas op 40°: sluit alle klittenbanden, draai de jas binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: zo kan het beschadigd raken. 3/ Gebruik geen bleekwater of chloor. 4/ Overvloedig spoelen, zwieren op laag toerental. 5/ Drogen aan de waslijn of in de droger op lage temperatuur (maximum 60°). 6/ Niet strijken. 7/ Niet chemisch laten reinigen.
Opslag Tips
Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats bewaren.

Bijkomende informatie

Wat is de waterdichtheid van een jas?
Geeft aan hoe goed een stof bestand is tegen indringing van water. Wordt gemeten met een gestandaardiseerde test. De gemiddelde druk bij een regenbui varieert van 1.000 mm tot 2.000 mm, daarom wordt een stof vanaf 2.000 mm beschouwd als waterdicht. Onze artikelen zijn bestand tegen een druk van 2.000 tot 10.000 mm en dus erg goed waterdicht en aangepast aan alle weersomstandigheden, zelfs de meest extreme.
Wat zijn waterdichte naden of stroken?
Dit zijn naden die waterdicht (gemaakt) zijn door waterdichte thermogelaste stroken. Die worden achter de naden aangebracht en zijn onmisbaar om een kledingstuk waterdicht te maken, ze verhinderen dat water binnendringt via capillariteit (de vezels slorpen water op en/of water sijpelt binnen langs de gaatjes van het stiksel).
Omvormbaar:
Waterdichte 3-in-1 jas met uitneembare gewatteerde binnenjas. Hierdoor kun je elk soort weer trotseren: regenweer of kou. Opgelet de gewatteerde binnenjas moet binnenstebuiten worden gekeerd wanneer je hem zo draagt.
Ademend vermogen van een stof:
om te weten of een stof ademt, wordt de waterdampdoorlatendheid of "resistance evaporative transfer" gemeten, de RET (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de RET, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = uiterst ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.
Afparelend vermogen van de stof:
Afparelend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder het te absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht en ademend. Die waterafstotendheid wordt verkregen door de buitenkant van de stof te behandelen. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). Alle waterdichte jassen van Quechua zijn waterafstotend behandeld.
Winddicht:
De stof wordt waterdicht en dus ook winddicht gemaakt door op de binnenkant een coating aan te brengen. Een stof die waterdicht is, heeft immers alle technische eigenschappen om ook winddicht te zijn. Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk kan afkoelen.
Technische details:
Verstelbare ergonomische kap voor optimale bescherming. Verstelbare mouwboorden, vest onderaan aan te trekken met koordstoppers, rits in het midden, twee steekzakken.
Verluchtingsopeningen
Mechanische verluchting onder de armen om vocht nog sneller af te voeren.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score ABCDE gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
NAAR BOVEN