Warme en waterdichte jongensjas voor trekking XX Warm bruin

Ref :
8370471
Pluspunt van het artikel
Erg warm dankzij de "ball fiber" vulling, die ongeveer hetzelfde werkt als natuurlijk dons maar dan met alle voordelen van synthetisch materiaal. De jas beschermt ook uitstekend tegen de regen.
Users reviews
4.3 / 5 3 Reacties
vanaf
44,99 €*

Users reviews

4.3 / 5 3 Reacties
2 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  40-49
  08 January 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  blauwe jas
  warme vlotte goed geprijsde jas jammer niet meer in het rood

  snelle levering, warme jas voor ons kind vooral voor op de fiets

 • Vrouw
  40-49
  18 January 2015
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  jongensjas
  de lengte rits

  De volgende keer koop ik een jas die duurder is

 • 14 January 2014
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  uitstekende kwaliteit
  warm, waterdicht, winddicht en sterk geen

  Geen

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdichte jas, hoofdnaden waterdicht (2000 Schmerber).
Warmte
Wattering in 2 verschillende dikten voor een perfecte warmte-isolatie.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: warme en waterdichte kinderjas.
Winddicht
Dankzij de coating is de stof waterdicht en dus ook winddicht.
Stevigheid
Slijtvast artikel met 2 jaar garantie.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyester Hoofdstof : 100.0% Polyamide Stof binnenkant : 100.0% Polyester Coating : 100.0% Polyurethaan Riem : 62.0% Polyester, 33.0% Katoen, 5.0% Elastaan Voering : 100.0% Polyester Capuchon : 90.0% Acryl, 10.0% Polyester
Approved by
Onze teams van jonge testers op het terrein, aan de voet van de Mont-Blanc.
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt dit team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
kinderen, om ze te beschermen tegen regen en wind tijdens lange wandelingen en trektochten bij koud weer.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
1/ Wassen in de machine (op 30 à 40°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel en keer de jas binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: gevaar voor beschadiging. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 4/ Gebruik geen bleekwater. 5/ Overvloedig spoelen en zwieren op laag toerental. 6/ Drogen aan de waslijn, mag niet in de droger. 7/ Niet strijken.
Opslag Tips
Hang de kleding bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen. Zorg ervoor dat de kleding volledig droog is, voordat je ze opbergt.

Bijkomende informatie

De voordelen van een synthetische "ball fiber" wattering
De "Ball fiber"-wattering is een interessant alternatief voor dons: - het bestaat net als dons uit verschillende vezels die heel wat lucht kunnen vasthouden en op die manier isoleren tegen de kou - het heeft een goed isolerend vermogen, zelfs nat - het is onderhoudsvriendelijk: mag in de wasmachine en in de droger. Daar staat tegenover dat het iets zwaarder en minder samendrukbaar is dan een vulling van veren.
Praktische details:
Verstelbare mouwboordjes met binnenboordje in ribstof, aanpasbare vaste kap met imitatiebont, 2 steekzakken met klep, 3 gsm-zakken, volledige ritssluiting met windflap.
Wat is de waterdichtheid van een jas?
Geeft aan hoe goed een stof bestand is tegen indringing van water. Wordt gemeten met een gestandaardiseerde test. De gemiddelde druk bij een regenbui varieert van 1.000 mm tot 2.000 mm, daarom wordt een stof vanaf 2.000 mm beschouwd als waterdicht. Onze artikelen zijn bestand tegen een druk van 2.000 tot 10.000 mm en dus erg goed waterdicht en aangepast aan alle weersomstandigheden, zelfs de meest extreme.
Wat zijn waterdichte naden of stroken?
Dit zijn naden die waterdicht (gemaakt) zijn door waterdichte thermogelaste stroken. Die worden achter de naden aangebracht en zijn onmisbaar om een kledingstuk waterdicht te maken, ze verhinderen dat water binnendringt via capillariteit (de vezels slorpen water op en/of water sijpelt binnen langs de gaatjes van het stiksel).
Winddicht
De stof wordt waterdicht en dus ook winddicht gemaakt door op de binnenkant een coating aan te brengen. Een stof die waterdicht is, heeft immers alle technische eigenschappen om ook winddicht te zijn. Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk kan afkoelen.
Testen (stoffen bestemd voor kinderkleding):
De kleurvastheid wordt streng gecontroleerd om er zeker van te zijn dat de kleuren niet afgeven bij contact met speeksel.
Onderhoudstips
De Quechua kinderkleding is ontworpen voor een gemakkelijk onderhoud. Toch geven wij enkele onderhoudstips om ervoor te zorgen dat de kleding langer zijn eigenschappen en uitzicht behoudt:
Wassen:
1/ Wassen in de machine (op 30 à 40°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer de jas binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: gevaar voor beschadiging. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 4/ Gebruik geen bleekwater. 5/ Overvloedig spoelen en zwieren op laag toerental.
Drogen
Mag niet in de droger.
Strijken:
Niet strijken.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score ABCDE gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

24,99 €*
4.50 / 5 11 Reacties
  WELDRA UITGEPUT
  Vanaf
  24,99 €12,50 €*
  5.00 / 5 3 Reacties
   NAAR BOVEN