Warme en waterdichte meisjesjas voor trekking Hike 100 roze

Ref :
8370456
Pluspunt van het artikel
Favoriet bij alle kinderen omdat hij keerbaar is!
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
vanaf
24,99 €*

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  40-49
  23 December 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Warme lichtgewicht jas
  maat, kleur, gewicht -

  Lichtgewicht jas en toch warm. mooi vallend model, maat valt niet te klein. waterdichtheid nog niet kunnen testen

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdichte materialen (2000 Schmerber) en waterdichte naden. Zo blijf je droog.
Warmte
Gewatteerd (100 g/m²) voor een maximale warmte en veel draagcomfort.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: warme en waterdichte kinderjas.
Winddicht
Winddicht dankzij de coating.
Stevigheid
2 jaar garantie.
Lichtheid
400 g in maat 6 jaar.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester Garnering : 100.0% Polyester Coating : 100.0% Polyurethaan
Approved by
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en ons Research and Development laboratorium dat de best mogelijke materialen selecteert.
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Elk jaar bedenkt en ontwikkelt dit team mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
kinderen, om ze op trektochten in de winter tegen wind en koude te beschermen.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Zorg ervoor dat dit waterdichte kledingstuk volledig droog is voor je het op een droge plek opbergt. Hang het bij voorkeur op een kleerhanger om te voorkomen dat de vouwen het materiaal beschadigen.
Gebruikslimiet
Keerbare jas, de ene kant is waterdicht, de andere kant niet.

Bijkomende informatie

Wattering:
Synthetisch materiaal vervaardigd uit polyestervezels. Afhankelijk van de grootte van de vezels wordt meer of minder lucht vastgehouden. Een dikkere wattering met dezelfde vezelmengeling houdt meer lucht vast en is dus warmer.
Wat is de waterdichtheid van een jas?
Geeft aan hoe goed een stof bestand is tegen indringing van water. Wordt gemeten met een gestandaardiseerde test. De gemiddelde druk bij een regenbui varieert van 1.000 mm tot 2.000 mm, daarom wordt een stof vanaf 2.000 mm beschouwd als waterdicht. Onze artikelen zijn bestand tegen een druk van 2.000 tot 10.000 mm en dus erg goed waterdicht en aangepast aan alle weersomstandigheden, zelfs de meest extreme.
Wat zijn waterdichte naden of stroken?
Dit zijn naden die waterdicht (gemaakt) zijn door waterdichte thermogelaste stroken. Die worden achter de naden aangebracht en zijn onmisbaar om een kledingstuk waterdicht te maken. Ze verhinderen dat water binnendringt via capillariteit (de vezels slorpen water op en/of water sijpelt binnen langs de gaatjes van het stiksel).
Keerbare jas:
Keerbare jas om te kiezen uit twee stijlen, veranderen van look wordt kinderspel. Een kant is waterdicht, de andere kant niet.
Wassen:
1/ Wassen in de machine (op 30 à 40°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer de jas binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: gevaar voor beschadiging. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 4/ Gebruik geen bleekwater. 5/ Heel goed spoelen en zwieren op laag toerental. 6/ Niet chemisch reinigen.
Praktische details:
Vaste kap, 2 steekzakken, volledige ritssluiting.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score ABCDE gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

WELDRA UITGEPUT
Vanaf
24,99 €12,50 €*
5.00 / 5 3 Reacties
  NAAR BOVEN