Warme en waterdichte meisjesjas voor trekking XX Warm marineblauw

Ref :
8370589
Pluspunt van het artikel
Erg warm dankzij de "ball fiber" vulling, die ongeveer hetzelfde werkt als natuurlijk dons maar dan met alle voordelen van synthetisch materiaal. De jas beschermt ook uitstekend tegen de regen.
vanaf
49,99 €*

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdichte jas, hoofdnaden waterdicht (2000 Schmerber).
Warmte
Synthetische "ball fiber" wattering, lijkt op natuurlijk dons.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: warme en waterdichte kinderjas.
Winddicht
Dankzij de coating is de stof waterdicht en dus ook winddicht.
Stevigheid
Slijtvast artikel met 2 jaar garantie.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyester Hoofdstof : 100.0% Polyester Voering : 100.0% Polyester Inzetstuk : 100.0% Polyamide Tweede voering : 100.0% Polyester
Approved by
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont-Blanc en door ons lab voor Onderzoek en Ontwikkeling dat als taak heeft de beste materialen te selecteren.
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). De hele jaar door bedenken en ontwikkelen we mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
kinderen, om ze te beschermen tegen regen en wind tijdens lange wandelingen en trektochten bij koud weer.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Hang de kleding bij voorkeur op een kleerhanger en vermijd plooien die de coating van de stoffen beschadigen. Zorg ervoor dat de kleding volledig droog is, voordat je ze opbergt.

Bijkomende informatie

De voordelen van een synthetische "ball fiber" wattering
Een "ball fiber" wattering vormt een interessant alternatief voor dons: - net als dons bestaat het uit verschillende vezels met een grote capaciteit om lucht vast te houden en op die manier te isoleren tegen de kou - goed isolerend vermogen, zelfs nat - gemakkelijk in onderhoud: mag in de wasmachine en in de droger Het is daarentegen zwaarder en minder compact op te vouwen dan een kledingstuk met donsvulling
Wat is de waterdichtheid van een jas?
Geeft aan hoe goed een stof bestand is tegen indringing van water. Wordt gemeten met een gestandaardiseerde test. De gemiddelde druk bij een regenbui varieert van 1.000 mm tot 2.000 mm, daarom wordt een stof vanaf 2.000 mm beschouwd als waterdicht. Onze artikelen zijn bestand tegen een druk van 2.000 tot 10.000 mm en dus erg goed waterdicht en aangepast aan alle weersomstandigheden, zelfs de meest extreme.
Wat zijn waterdichte naden of stroken?
Dit zijn naden die waterdicht (gemaakt) zijn door waterdichte thermogelaste stroken. Die worden achter de naden aangebracht en zijn onmisbaar om een kledingstuk waterdicht te maken, ze verhinderen dat water binnendringt via capillariteit (de vezels slorpen water op en/of water sijpelt binnen langs de gaatjes van het stiksel).
Praktische details:
Imitatiebont van de kap afneembaar voor een makkelijk onderhoud.
Winddicht
De stof wordt waterdicht en dus ook winddicht gemaakt door op de binnenkant een coating aan te brengen. Een stof die waterdicht is, heeft immers alle technische eigenschappen om ook winddicht te zijn. Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk kan afkoelen.
Wassen:
1/ Wassen in de machine (op 30 à 40°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer de jas binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: gevaar voor beschadiging. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 4/ Gebruik geen bleekwater. 5/ Overvloedig spoelen en zwieren op laag toerental. 6/ Niet chemisch reinigen.
Drogen:
Mag niet in de droger.
Strijken:
Niet strijken.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score ABCDE gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

44,99 €*
4.30 / 5 3 Reacties
  WELDRA UITGEPUT
  Vanaf
  24,99 €12,50 €*
  5.00 / 5 3 Reacties
   NAAR BOVEN