Warme en waterdichte trekkingschoenen voor dames Forclaz 500 blauw
54,99 €*

Reviews on

Warme en waterdichte trekkingschoenen voor dames Forclaz 500 blauw

4.3 / 5 10 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    28 September 2016
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Heerlijke schoen maar wel na nog geen jaar kapot
    Warm, licht Snel kapot

    Ik vind het heerlijke schoenen. Lekker warm. Ze zijn mij iets aan de ruime kant, maar een passende schoen voor mij vinden is bijna niet mogelijk. Dus deze voldoen prima. Alleen ze zijn binnen het jaar al kapot. Het spul aan de bovenzijde zijkant is aan beide schoenen al gescheurd. Waardoor ze niet meer waterdicht zijn.
    Maar ik ga ze wel opnieuw kopen voor komende winter.

  • Vrouw
    30-39
    21 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    comfy stapschoenen
    de pels binnenin had maat 40 besteld en is toch maar nipt

    warme, makkelijk zittende schoenen, heb geen dikke kousen nodig dankzij de pels

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    bedankt alvast om ons je mening te geven over de warme wandelschoen van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest de maat echt hinderlijk zijn, aarzel dan zeker niet om u aankoop om te ruilen!
    Met warme groeten,

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • 20 April 2016
    That review has been deposited on this product version
    super in alle opzichten

    Leuk uitziende schoenen, zitten stevig en lekker warm. Goede grip en lichtgewicht schoen

  • Vrouw
    40-49
    13 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super fijne schoenen. Erg blij mee
    Lopen heerlijk. Lekker stevige wandelschoenen Geen

    Geen opmerkingen

  • Vrouw
    50-59
    04 March 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Topper.
    Lekker warm, goede grip in sneeuw , stevige schoen

    Heerlijke wandelschoen, waterdicht !

  • Vrouw
    40-49
    04 March 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    forclaz 500. merk quechua
    zitten comfortabel, lopen goed, goed waterdicht geen

    ik hoop dat ze nog lang in het assortiment blijven. Ook in de maat 36. (De ervaring leert dat de kleinere maten erop den duur uit gaan). Zou mooi zijn als dit model er ook in zomer uitvoering zou komen zonder bontvoering.

  • Vrouw
    50-59
    03 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelschoenen
    ziet er leuk uit,lekker warm veel te stug, loopt niet lekker

    De schoen is voor mij moeilijk aan te trekken en loopt heel zwaar ondanks dat het een lichte schoen is. Erg jammer want daarom draag ik ze bijna niet.

    Antwoord van het merk :

    Beste Rosé,

    Bedankt voor de product review die je geschreven hebt over de Forclaz 500 schoenen van Quechua.
    Vervelend om te horen dat de schoenen niet comfortabel zijn.
    De schoenen zijn ontworpen voor wandelingen in de bergen/sneeuw en zijn daardoor aan de stevige kant.
    Je kunt je product retourneren wanneer je niet tevreden bent.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Rosé find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    27 February 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super keuze
    goed product voor de perfecte prijs Zijn wat smal

    Goede stevige schoen en goed waterdicht. De zool grip werkt goed op verschillende ondergronden. Maar waar ik hele maar super blij mee ben is het gewicht! Ze zijn super licht

  • Vrouw
    60 of ouder
    31 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Stappen maar!
    Stevige warme stappers Zeker in het veranderende klimaat aan te bevelen

    Vooral met de hond maak ik er dagelijks gebruik van

  • Vrouw
    60 of ouder
    09 January 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldige wandelschoenen
    Licht, warm, goede steun, echt waterdicht!

    Na het aanschaffen, vorig jaar, van zogenaamd waterdichte wandelschoenen bij de ANWB was ik sceptisch of deze wandelschoenen echt wel waterdicht zouden zijn. Nou, dat waren ze zeker,ook na ruim een uur in de regen gelopen te hebben had ik nog steeds heerlijk warme en vooral droge voeten! Geweldige wandelschoen voor een prima prijs.

NAAR BOVEN