Warme en waterdichte trekkingschoenen voor heren Arpenaz 500 high bruin

Ref :
8367531
Pluspunt van het artikel
De schoen Arpenaz 500 high in volnerfleer met warme voering en een waterdicht en ademend membraan is bijzonder comfortabel voor de voeten. Je zult hem de hele winter met plezier dragen.
vanaf
69,99 €*

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Productvoordelen

Warmte
Limiettemperatuur in rust -12°C / limiettemperatuur in beweging -22°C.
Waterdichtheid
Waterdicht en ademend membraan om de voeten droog te houden.
Hechting
TPU zool met noppen van 3 mm voor veel grip in de sneeuw.
Schokdemping
Demping over de hele lengte van de voet, voor een maximaal comfort.
Positiebehoud product
Vetersysteem met 2 haakjes, voor uitgebreide aanspanmogelijkheden.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Zool van : 55.0% Thermoplastisch polyurethaan, 45.0% Polyurethaan Buitenkant van : 67.0% Gespleten runderleer, 33.0% Polyester Binnenkant van : 100.0% Polyester
Tests
Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Tijdens die "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen, te verbeteren en te laten goedkeuren.
Ontworpen voor
wandeltochten van een dag op een besneeuwde ondergrond, bij koud weer. Voor regelmatig gebruik.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Opbergen op een luchtige, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet
Niet geschikt voor tochten op sneeuwschoenen.

Bijkomende informatie

Test van de waterdichtheid van de schoenen.
De schoenen werden getest in het lab en tijdens het gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld en er wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen op het oppervlak. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die stapbewegingen nabootst. Zo wordt gecontroleerd of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid.
Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 niveaus van waterdichtheid: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Niveau van waterdichtheid van de schoen.
De schoenen Arpenaz 500 high Warm zijn waterdicht gedurende 4000 buigingen.
SNOWCONTACT-technologie.
SNOWCONTACT-zolen zijn ontworpen op basis van een speciaal materiaal en geoptimaliseerde patronen om een uitstekende grip te garanderen op elk soort terrein in de winter. Zo zijn SNOWCONTACT-zolen heel wat doeltreffender dan gewone zolen om in de sneeuw te lopen.
Testen op het terrein.
Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Tijdens die "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen, te verbeteren en te laten goedkeuren.
Meting van het isolerend vermogen
Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur schoeisel de voeten warm houdt. Nu kan dat wel: bij alle Quechua-schoenen is het temperatuurbereik in gebruik aangegeven. Op basis van testen die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze schoenen, in rust en in activiteit. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten
In het lab worden testen gedaan om de volgende dingen te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen UV-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

12,99 €*
4.40 / 5 9 Reacties
  39,99 €*
  4.10 / 5 44 Reacties
   19,99 €*
   3.50 / 5 2 Reacties
    NAAR BOVEN