89,99 €*

Reviews on

Waterdichte bergschoenen voor dames Forclaz 700 mid rood

3.3 / 5 8 Reacties
4 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    01 January 2017
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Trekkingschoen
    Waterdichtheid en prijs. Maat valt kleiner uit dan aangegeven.

    Prima wandelschoen voor een redelijke prijs. Is inderdaad waterdicht. Wel heb ik een grotere maat moeten bestellen dan aanbevolen afmetingen.

  • Man
    40-49
    14 December 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    miskoop
    waterdicht & stevige schoenen schoenen knellen & ik krijg blaren op de hielen

    Bij de aankoop van deze schoenen ben ik voortgegaan op de positieve commentaar van uw site. Heb de schoenen gekocht begin september met als doelstelling er om de 14 dagen een stevige wandeling mee te maken. Jammer genoeg blijven de schoenen knellen & wanneer ik een steile klim of afdaling neem heb ik pijn aan hielen & tenen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Frederik,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelschoen van Quechua.
    Het spijt me te horen dat je niet tevreden ben met je aankoop.
    Het lijkt een combinatie van 2 dingen, indien je blaren loopt wil dit zeggen dat je schoenen waarschijnlijk te groot zijn.
    Doordat je voeten gaan bewegen in je wandelschoen, ga je door de wrijving blaren lopen.
    Wanneer je voeten knellen wil dit zeggen dat je voeten waarschijnlijk niet geschikt zijn voor deze wandelschoenen en dat je beter een schoen met een bredere voet zou dragen.
    Wij raden je de Forclaz 600 hoge wandelschoen van Quechua aan.
    http://nl.decathlon.be/forclaz-600-high-dames-ndy-id_8343274.html
    Bij verdere vragen mag je altijd contact met me opnemen.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Frederik find this answer not useful

  • Vrouw
    50-59
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Stevig maar niet waterdicht !.

    Na het lopen door nat gras waren ze nat aan de binnenkant dat zou niet mogen bij 'waterdichte' schoenen.
    Wel goede grip op terrein met rotsen en stenen .

    Antwoord van het merk :

    Beste Ingrid,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelschoenen van Quechua.
    Deze horen inderdaad waterdicht te zijn.
    Ik raad je dus ook aan deze om te ruilen in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel.
    Let wel, indien je katoenen kousen draagt, zullen je schoenen ook nat worden.
    Dit omdat katoen helemaal niet snel droogt.
    Het is dus aangeraden om goede wandelsokken te dragen.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    18 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelschoenen, quecha Forclaz 700 Mid waterdicht
    Hele goede en degelijke wandelschoen, goede zool Geen negatieve punten

    Goede schoen voor een goede prijs! Heeft een hele goede stevige zool.

    Antwoord van het merk :

    Beste Nathalie,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze waterdichte wandelschoen van Quechua.
    Het doet ons plezier te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Indien je nog leuke foto's hebt van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    30-39
    02 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Stevige wandelschoen
    Stevig, goede zool Schoen blijft kraken

    Ik heb deze wandelschoenen gekocht op 27/02/2016
    Na vele wandelingen blijven de wandelschoenenkraken door het leder aan de binnekant.
    Vind het zeer spijtig voor een wandelschoen van deze prijsklasse.
    Is er een oplossing voor het kraken van de wandelschoenen op te lossen?

  • Vrouw
    60 of ouder
    06 November 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Dameswandelschoen Forclaz
    Goedzittend, stevige onderzool, licht om te dragen Tot nu toe geen, pas enkele malen aangetrokken

    Telkens ongeveer 23 kilometer gestapt, goede koop , geen voetproblemen...
    Jammer van de modder, mijn rode kleur was donker, toch moeilijk te verwijderen !
    In water gestapt, kousen bleven droog.
    Steunzolen passen er goed in, enkels stevig beveiligd.
    Goede onderzool met voldoende grip in het natte gras !

  • Vrouw
    40-49
    12 September 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Vallen tegen
    waterdicht. Vallen klein en het model was een beetje vreemd.

    Persoonlijk vond ik ze niet zo mooi.

  • Vrouw
    30-39
    04 May 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    fijne smalle en lichte schoen
    de schoenen zitten top geschikt voor smalle voeten

    fijne schoenen lang gezocht naar een lichte smalle bergschoen. lopen hel zacht en goeie pasvorm.

NAAR BOVEN