Waterdichte heren overbroek voor trekking Raincut zwart
14,99 €*

Reviews on

Waterdichte heren overbroek voor trekking Raincut zwart

4.5 / 5 19 Reacties
18 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    16 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Topkwaliteit
    hele goede topkwaliteit en draagcomfort ook goed koordstoppertje en opberghoes ontbreken helaas wel

    Hoi decathlon.


    ik ben heel erg blij met dit topkwaliteit product.
    met de regencape erbij op jullie site die ik ook besteld heb is dit echt een hele goede topcombinatie want dan is het uitstekend op elkaar afgesteld want op de schoenen na blijft alles gewoon droog en dat geeft een heel erg prettig en goed gevoel.
    draagcomfort is heel erg goed en het product en je na gebruik gewoon net zoals bijvoorbeeld spijkerbroek op dezelfde manier weer opvouwen.
    wel jammer dat bij dit product helaas geen opberghoes zit dus daar kan nog wel aan gewerkt worden vindt ik en als er aan het koord aan de binnenkant in de toekomst ook een koordstoppertje komt te zitten zodat je het koord alleen maar aan hoeft te halen het koordstoppertje ervoor zorgt dat het koord mooi strak om je lijf blijft zitten hoef je het koord in de toekomst niet meer te vast te strikken en dat is een voordeel maar verder ben ik ontzettend tevreden over het product en ga zo door zou ik zo zeggen.


    Groeten van rini.



    Groeten van rini.

  • Vrouw
    50-59
    04 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima regenbroek voor weinig geld
    Waterdicht en lichte broek geen

    geen

  • Man
    40-49
    29 January 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Perfecte regenbroek!
    Lengte geen

    De eerste perfecte regenbroek! Ik ben 193 cm lengte maat spijkerbroek 38". Ik bestelde de L en gokte de maat. Hij past perfect! Geen wijde maat voor op de fiets. Leuke Quecha broek ook nog! Deze ga ik veel gebruiken in de regen op de fiets en outdoor!

    Decathlon bedankt! top!

  • Man
    Jonger dan 20
    02 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    heel goed
    handig, goede prijs geen

    De broek is veel handiger om over te trekken door de rits onderaan

  • Man
    50-59
    15 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    overbroek
    goede pas vorm niet

    fijn om te dragen.

  • Man
    20-29
    21 November 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Top broek
    Waterdicht en pasvorm Geen

    Deze broek houdt je droog en doordat hij iets langer is kan je hem ook goed op de fiets gebruiken. Door de ritsjes onder aan de broek trek je hem ook makkelijk aan en uit.

    Een topbroek dus!

  • Man
    60 of ouder
    20 July 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend

    wij winkelen graag bij Decatlon

  • Man
    11 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hooi
    het regent niet Moet de tuin nu steeds sproeien

    Het regent niet dus kan ik het niet goed beoordelen.. Zal hem eens aan doen bij het sproeien van de tuin

  • Vrouw
    30-39
    17 February 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer waterdicht!!

    zeer goede prijs/kwaliteit!!

  • Vrouw
    50-59
    20 January 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    uitstekend

    goede prijs/kwaliteit

NAAR BOVEN