Waterdichte overbroek Raincut trekking kinderen marineblauw

Ref :
8355761
Pluspunt van het artikel
Deze erg praktische overbroek kan je kind over zijn gewone short of broek dragen zodat hij volledig beschermd is tegen de regen.
Users reviews
3.5 / 5 2 Reacties
vanaf
9,99 €*

Users reviews

3.5 / 5 2 Reacties
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  40-49
  29 April 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Teruggestuurd

  Door het elastiek in de boord vd broekspijpen is de regenbroek niet over de schoenen aan te trekken; om die reden heb ik de broek retour gezonden

 • Vrouw
  40-49
  25 March 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima regenbroek prijs/kwaliteit
  Dun, soepel, goed waterdicht Je voeten worden nog steeds nat

  Prima regenbroek voor kinderen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Er zijn alleen geen verlengstukken aan om je schoenen mee te beschermen. Dit kan soms wel handig zijn op de fiets.

  Antwoord van het merk :

  Geachte,

  bedankt voor je review over de regenbroek Rain cut children van Quechua. Het is leuk om te lezen dat je tevreden bent over deze regenbroek. ik begrijp je probleem met het nat worden van de schoenen maar hier is een eenvoudige verklaring voor. Mits hiet hier gaat over een regenbroek voor te wandelen zij er geen verlengstukken voorzien aan de schoenen. Wij gaan er immers van uit dat als men gaat wandelen bij regenweer men waterdichte schoenen draagt. Als u eerder op zoek bent naar een regenbroek die echt voor het fietsen is gemaakt, verwijs ik u graag door naar de afdeling van de fietskledij. Hier hebben ze aangepaste regenbroeken voor te fietsen.
  http://nl.decathlon.be/overbroek-stad-kinderen-300-id_8328954.html

  Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdichte coating (2.000 Schmerber), naden 100% waterdicht.
Ademend vermogen
Waterabsorberende coating (RET=12): beperkt condensatie binnenin de regenbroek.
Stevigheid
2 jaar garantie.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van levenscyclus: kinderregenbroek - sustainability.decathlon.com

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Approved by
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont-Blanc.
Tests
Al onze kledingstukken worden in gebruik getest door gebruikers die representatief zijn voor de doelgroep waarvoor we onze artikelen ontwerpen. Vooral met langdurige tests onder kinderen uit de streek rond de Mont-Blanc kunnen we onze artikelen voortdurend aanpassen en verbeteren.
Ontworpen voor
bescherming van je kind tegen regen en wind tijdens lange wandelingen en trektochten.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Ophangen op een kleerhanger of opvouwen en op een schone en droge plaats bewaren.

Bijkomende informatie

Waterdichtheid van de stof:
Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen waterdruk uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe beter de stof waterdicht is. Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm weerstaat dus aan een druk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van uur). De waterdichtheid wordt uitgedrukt in Schmerber (bijvoorbeeld: 2.000 Schmerber).
Ademend vermogen van een stof:
Om te weten of een stof ademt, wordt de waterdampdoorlatendheid of "resistance evaporative transfer" gemeten: het RET-getal (test gebaseerd op de ISO-norm 11092). Hoe lager de RET, hoe beter de stof het vocht dat het lichaam afgeeft laat ontsnappen, hoe beter de stof dus ademt. Bijvoorbeeld: RET < 9 = uiterst ademende stof / 920 = stof die weinig of niet ademt.
Waterafstotendheid van de stof:
Waterafstotend vermogen is het vermogen om water over het oppervlak te laten glijden, zonder het te absorberen. Zo slorpt de kleding geen water op en blijft ze licht, ademend en warm. Het materiaal wordt waterafstotend door een behandeling van de buitenkant. Die behandeling moet tijdens het gebruik van het kledingstuk worden herhaald (gemiddeld om de 2 à 3 wasbeurten). In onze winkels vind je daar de nodige producten voor. Alle waterdichte jassen van Quechua zijn waterafstotend behandeld.
Technische details:
Elastische taille, pijpen onderaan verstelbaar (aantrekbandje met klittenband) en voorzien van een elastiek.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor zijn volledige levenscyclus en aan de hand van verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E toegekend zodat je artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) kunt vergelijken en gemakkelijk het artikel met de beste milieuprestatie kunt herkennen. Decathlon past dit systeem van milieu-labeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

14,99 €*
3.70 / 5 3 Reacties
  NAAR BOVEN