Waterdichte trekkingschoenen voor dames Forclaz Flex 3 grijs
59,99 €*

Reviews on

Waterdichte trekkingschoenen voor dames Forclaz Flex 3 grijs

4.3 / 5 30 Reacties
28 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    02 December 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lichte schoen
    veel grip, droge voeten

    weinig geld voor de goede schoenen

    Antwoord van het merk :

    Beste Cynthia,

    bedankt alvast om even de tijd te nemen om een review te schrijven over de lage wandelschoen van Quechua!
    Het doet ons steeds plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Wist je trouwens dat deze schoen speciaal ontworpen is om de afrol van je voeten zo natuurlijk mogelijk te houden!
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Cynthia find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    07 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Forclaz Flex 3
    Zien er goed uit en zijn niet te stug. Te weinig demping onder voorvoet.

    In eerste instantie is het een fijne schoen maar bij een langere wandeling begint het onder de bal van de voet en onder de knie pijn te doen. Er zit genoeg demping onder de hiel maar helaas erg weinig onder de voorvoet. Ook voelt de schoen nogal 'los'.De voeten blijven lekker warm maar beginnen niet te zweten.

  • 50-59
    02 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelschoenen
    zit goed aan de voet beetje te klein volgens de opgegeven maat

    goede wandelschoenen maar een tikkeltje te klein volgens opgegeven maat

    Antwoord van het merk :

    Beste Rudy,

    Bedankt om ons je mening te geven over deze lage wandelschoenen van Quechua.
    Ik ben blij te horen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Maten van schoenen kunnen, net zoals kledij, weleens verschillen van maat.
    Daarom raden wij steeds aan je schoenen in de winkel te passen.
    Dit omdat het belangrijk is dat je wandelschoen goed zit en omdat sommige mensen beter zijn met een maatje groter.
    Hoe weet je wanneer je wandelschoen goed zit?
    Doe je wandelschoenen aan, samen met geschikte wandelkousen.
    Daarna trek je de veters aan, zonder deze te strikken.
    Schuif met je tenen tot helemaal vooraan in de schoen.
    Als je achteraan in je schoen nog één vinger geschoven krijgt, zit je schoen perfect.
    Zo heb je plaats genoeg wanneer je voeten nog gaan zwellen tijdens het wandelen.
    Zijn de wandelschoenen die je hebt aangekocht te klein, mag je deze omruilen in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel.


    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    60 of ouder
    22 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Comfortabel en veilig
    Demping. Grip op rulle, rotsachtige ondergrond.

    Schoenen zaten meteen goed. Ik had niet veel tijd om ze in te lopen, maar dat bleek ook niet nodig. Voldeden prima op rotsachtige, rulle en natte ondergrond in Oostenrijk. De demping is heel fijn. Door de vorm ook voldoende ruimte bij de tenen. Fijn ook dat ik in de winkel mijn schoenmaat met wandelsokken kon opmeten. Viel zo 1 maat groter uit dan zonder sokken. Daardoor heb ik de juiste maat kunnen kopen. Ik heb meteen 2 paar van deze schoenen gekocht: grijze voor de winter en de vrolijke roze (via internet) voor de zomer (met maat 42 voor mij een extra plus).

  • Vrouw
    50-59
    17 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekende wandelschoenen
    Geschikt voor brede voeten en slipvast. Geen

    Stevige wandelschoen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Marie-Christine,

    alvast bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de wandelschoenen van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat mensen tevreden zijn over hun aankoop bij Decathlon.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    40-49
    13 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede wandelschoen
    goede pasvorm, goede afrol en veel grip nog geen gevonden

    op vakantie geweest in het zwarte woud, veel gewandeld daar, goede pasvorm, goeie afrol en veel grip, nooit pijnlijke voeten gehad

  • Vrouw
    50-59
    10 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    schoenen
    alles niets

    prima

  • Vrouw
    50-59
    23 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandelschoenen Quechua Forclaz Flex 3
    Goede pasvorm, goede prijs/kwaliteit verhouding Werden los in een plastic zak bezorgd

    Lopen prima, zitten fijn, goede afwikkeling van de voeten.

  • Vrouw
    40-49
    22 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Fijne wandelschoen!
    Comfortabele pasvorm, stevige zool, waterdichtheid iets zwaarder van gewicht dan roze variant

    Wanneer u deze schoen kiest en twijfelt tussen roze en blauw, ga dan niet op de kleur af: er zit verschil in!! De roze schoen is lichter en soepeler dan de blauwe variant, maar niet waterdicht!! (staat wel een icoontje van paraplu bij, maar in de winkel niet)
    Neem een maat groter dan uw normale schoenen.
    De blauwe variant is steviger en ook waterdicht (membraan stof volgens verkoper) Voor natte wandeltochten en op rotsige ondergrond is het verstandiger de blauwe variant kopen.

  • Vrouw
    60 of ouder
    08 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    lekker wandelen
    zijn inderdaad waterdicht,zitten als gegoten ze zijn iets smaller aan de voorkant

    ze lopen erg licht en zitten goed om mijn voet ook op kiezelstenen

NAAR BOVEN