Waterdichte trekkingschoenen voor dames Quechua Forclaz 100 high
49,99 €*

Reviews on

Waterdichte trekkingschoenen voor dames Quechua Forclaz 100 high

4.1 / 5 32 Reacties
27 gebruikers bevelen dit product aan
  • 03 November 2016
    That review has been deposited on this product version
    Zitten heerlijk maar zijn niet waterdicht!!

    Schoenen gekocht om wat langere wandelingen mee te maken over vlak terrein met de hond. Ze lopen heerlijk. Inlopen was niet nodig. Alleen blijkt dat ze na ongeveer 30 minuten wandelen door vochtig gras, ook aan de binnenzijde nat worden. Opvallend hierbij is dat de linkerschoen veel meer water doorlaat dan de rechter. Zou dit niet gebeuren dan was het een perfecte schoen zijn en zeker 5 sterren verdienen.

  • Vrouw
    50-59
    12 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    voor mijn brede voeten net te weinig ruimte
    zien er prachtig uit, mooie kleuren! voor mij te smal

    De schoenen zien er echt prachtig uit en hebben een heel goed profiel, ik zou er zó op willen lopen. ik had ze in twee maten besteld, maar bij beide maten heb ik bij m'n voorvoeten (tenen) te weinig ruimte. Waarschijnlijk komt dat door mijn vrij dikke steunzolen. Helaas moet ik ze dus toch terug sturen.

  • Vrouw
    20-29
    02 September 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geen trekkingschoen

    Absoluut niet geschikt voor meerdaagse trektochten met rugzak, zelfs geen ene dag.
    Heb vorige vakantie (behalve 1 dag) alles op mijn Teva-sandalen gewandeld (mét rugzak) omdat deze schoenen absoluut niet comfortabel waren, de zool is te hard, biedt geen steun tegen schokken tijdens het stappen.
    Ik kan me inbeelden dat dit een goed(kop)e oplossing kan zijn voor mensen die af en toe een uurtje gaan stappen en dan uiteraard geen 200€ willen investeren.

    Antwoord van het merk :

    Beste Leen,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze hoge wandelschoenen van Quechua.
    Bij Decathlon werken wij met een stijgend gamma.
    Dit wil zeggen dat wij lichte wandelschoenen hebben, maar ook zwaardere.
    Onze Forclaz 100 wandelschoen is één van onze lichtste hoge wandelschoenen en daarom niet geschikt voor zware trektochten.
    De reden van een hardere zool:
    Deze tussenzool is gemaakt uit PU.
    Dit wil zeggen dat deze minder schokdemping zal geven dan een EVA tussenzool maar bij zwaardere trektochten is dit wel aangeraden.
    Omdat elke voet anders is en elke schoen zijn eigen doel heeft, is het ook steeds aangeraden om raad te vragen aan één van onze Quechua verkopers.
    Voor verdere vragen mag je steeds contact met me opnemen.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    25 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel goed
    30

    Zijn heerlijk er mee te lopen ,licht en sterk.

  • 30 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Aangename, perfect passende wandelschoenen

    Ik heb reeds twee jaren deze wandelschoenen. Ze zijn nog perfect. Vaak gebruikt bij klettersteigtochten, wandelen in rotsachtige gebieden, beboste gebieden maar ook op festivals. Waterdicht. Soms beetje zweterige voeten maar in welke schoenen niet bij zware dagtochten. Zeer tevreden. Prijs kwaliteit een absolute aanrader.

    Antwoord van het merk :

    Beste Kelly,

    bedant om ons je mening te geven over de hoge wandelschoen van Quechua.
    Het doet ons steeds deugd om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun ankopen bij Decathlon.
    Het zijn niet voor niets één van onze best verkochte stappers, en jij weet waarom.
    Moest je nog enkele leuke foto's hebben van je wandelschoen in actie, aarzel dan zeker niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    50-59
    26 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ,,waterdichte¨"schoenen zijn niet watrdicht
    stevige schoen

    de schoenen zijn niet waterdicht als we met de hond gaan wandelen

  • Vrouw
    60 of ouder
    25 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goed
    Alles Geen

    Ze zitten fijn en waterdicht

  • 23 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    zit goed maar absoluut niet ademend

    Geschikt voor gebruik bij koud weer maar bij warmere temperaturen een ware marteling. Na amper 30min stappen enorme zweetvoeten en de schoen droogt totaal niet erna. Heb ze gekocht om in de zomer trektochten mee te doen maar bij het inlopen afgelopen dagen gemerkt dat ze totaal niet draagbaar zijn bij warm weer. Zonde van het geld.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    met enige verbazing heb ik je mail gelezen. Deze schoen is reeds jaar en dag onze best verkopende zomer-wandelschoen. Wij krijgen hier over het algemeen zeer positieve commentaren over.
    Dit wil uiteraard niet zeggen dat u probleem niet bestaande is.
    De zweetvoeten kunnen ontstaan op verschillende manieren, in eerste instantie, en in de meeste gevallen onstaan deze door de verkeerde sokken te dragen in de schoenen. Zeer veel mensen dragen katoenen sokken, deze zijn zeer aangenaam om te dragen maar hebben bijna geen ademend vermogen en voeren zeer slecht vocht af. Hierdoor ontstaan zeer snel zweetvoeten en kan het ademend vermogen van de schoen zijn werk niet meer doen. Een tweede mogelijkheid is dat de schoenen te vuil zijn waardoor ze hun ademend vermogen verliezen!
    Moest geen van beide aan de oorsprong liggen van u probleem nodig ik u graag uit om deze schoenen om te ruilen voor een ander paar.
    Onze excuses alvast voor het ongemak.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    40-49
    07 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi
    Comfort, kleurstelling en prijs Geen

    Heerlijke loopschoen die tegen een stootje kan en waterdicht is

  • Vrouw
    50-59
    28 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekkende wandelschoenen
    Goede schoen de goede steun geven

    Geen

NAAR BOVEN