Waterdichte trekkingschoenen voor dames Quechua Forclaz 500 high
69,99 €*

Reviews on

Waterdichte trekkingschoenen voor dames Quechua Forclaz 500 high

3.5 / 5 11 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    01 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    echt waterdicht!
    top produkt

    heerlijke droge voeten na het lopen met de hond in de weilanden

  • Vrouw
    30-39
    24 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima wandelschoen
    Stevig rond de enkel, comfortabel, waterdicht Meer soepele zool

    Fijne wandelschoenen, zitten meteen goed.

    Door mijn brede voeten wel wat snel last van mijn kleine teentjes, maar licht eerder aan mijn sokken dan aan de schoenen.

    Mee in de Ourthe gestaan, en waren dicht.

    Makkelijk te onderhouden door ze af te borstelen met een harde borstel.

    Zool is redelijk soepel voor een wandelschoen wat ik wel weet te appreciëren. Voor meerdaagse tochten beter een hardere zool kiezen.

    Zeer tevreden

    Antwoord van het merk :

    Beste Sofie,

    bedankt om ons je mening te geven over de hoge wandelschoen van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Om zwaardere en langere tochten te doen raden wij inderdaad een model aan met een stevigere zool, zoals de Forclaz 600.
    Moest je nog een leuke foto hebben van je aankoop in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    Sofie find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    22 August 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    40
    40 40

    Ik kan nog niet een mening geven over de waterdichtheid, maar verder lopen ze prima. Het enige wat ik aan te merken heb is de plaats van de labels in de schoenen, die zitten op een plek dat wanneer je ze er uit knipt je toch het prikken blijft voelen op je wreef.

  • 29 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Peesontsteking

    Ik was heel blij met mijn mooie nieuwe schoenen. Totdat ik vreselijke pijn kreeg in mijn linker hak. Naar de huisarts geweest en deze constateerde Peesontsteking. Met andere soepelere schoenen had ik minder pijn. Nu na meerdere fysiotherapie behandelingen en bezoeken aan de podoloog, allemaal zonder verbetering is de enige optie waarschijnlijk een operatie.
    Dat had ik dus niet gedacht toen ik deze schoenen kocht. Ik kocht ze omdat me aangeraden was een stevige schoen te kopen. Maar deze is net iets té stevig. Jammer en heel teleurgesteld.

    Antwoord van het merk :

    Beste Anja,

    Hartelijk bedankt voor het schrijven van een review over Forclaz 500 Waterdichte wandelschoen van Quechua. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze producten constant te verbeteren.
    Wat vervelend om te horen dat je zoveel last van de heel hebt en dat deze schoenen daar te hard voor zijn.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je de schoenen terug kunt brengen in 1 van onze winkels of een retour kunt aanmaken in je account op decathlon.nl.
    Je kan dan gewoon je geld terug krijgen.
    Verder wil ik je veel sterkte met het herstel wensen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

    Anja find this answer useful

  • Vrouw
    50-59
    23 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelschoen
    pijnlijke tenen en branderig gevoel aan de voeten

    heb mijn twee dikke tenen beschadigd, schoenen zijn volgens mij te hard aan de voorkant, ook krijg ik na +/- 10 km wandelen een branderig gevoel aan de voeten. Heb ook al inlegzolen geprobeerd, en bescherming aan mijn tenen gedaan, maar dit helpt spijtig genoeg niet.
    Ik heb ook nog andere zaken gekocht zoals wandelkledij en daar ben ik 100 % tevreden van.

    Antwoord van het merk :

    Beste Jaklien,

    Ik wil je bedanken voor de product review die je geschreven hebt over de Forclaz 500 wandelschoenen van Quechua.
    Vervelend om te horen dat je al snel pijnlijke voeten krijgt na het wandelen met deze schoenen.
    Ik wil je aanraden om met de schoenen langs één van onze winkels te gaan, wellicht kan een van onze medewerkers een oplossing vinden.
    Wanneer er geen oplossing is kun je altijd nog het product omruilen.
    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Jaklien find this answer useful

  • Vrouw
    10 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    minder blij
    snelle sluiting, uiterlijk

    Blijf pijnlijke voetzool houden ondanks gebruik verschillende binnenzooltjes.
    Oorzaak: Te grof profiel van de zool??

    Antwoord van het merk :

    Beste Sophie,

    Ik wil je nog bedanken voor het delen van je ervaring met de wandelschoenen Forclaz 500 van Quechua.
    Vervelend om te horen dat je pijn in je voeten krijgt na het lopen op de schoenen.
    Wanneer het mogelijk is raad ik je aan de schoenen mee te nemen naar de winkel, wellicht kan een van onze verkopers een oplossing vinden.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

    Sophie find this answer not useful

  • 40-49
    27 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Goede bergschoen
    Je hoeft ze niet in te lopen. Geen blaren. -

    Dit is echt een comfortabele lichtgewicht bergschoen voor weinig geld. Ik heb er twee weken op gewandeld in het Picos gebergte in Noord Spanje zonder ook maar een enkele blaar.

  • Vrouw
    30-39
    04 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Supercomfortabel
    Moeten niet ingelopen worden, zitten direct goed Dat het model niet voor kids bestaat

    Het is niet makkelijk voor mij gepaste schoenen te vinden waar ik lange wandelingen mee kan doen doordat ik last heb van hielspoor. Met deze stapschoenen heb ik zonder ongemakken elke wandeling die ik tot nu toe al deed kunnen uit wandelen.

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    22 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    bottinen

    Deze bottinen zijn gekocht voor mijn zoon en hij is er mee op scoutskamp geweest. Hij was heel tevreden over de schoenen en ze hebben geen schade geleden :-)

  • Vrouw
    40-49
    04 July 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Degelijke schoen voor dit geld.
    Degelijk, goede pasvorm, waterdicht, licht Minder ventilatie (branderige voeten)

    Qua kwaliteit en comfort passend bij de prijs. Wel duidelijk kwaliteitsverschil met duurdere merken.

NAAR BOVEN