39,99 €*

Reviews on

Waterdichte trekkingschoenen voor heren Quechua Arpenaz 100 Mid

4.1 / 5 44 Reacties
38 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    19 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Quecha Arpenaz 100 heren

    Fijne lichte schoenen en inderdaad waterdicht. Zeker tevreden.

  • Man
    50-59
    19 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    waterdicht, maar gladde zolen
    waterdicht gladde zool

    lopend op natte klinkers zijn de zolen gevaarlijk glad !

    Antwoord van het merk :

    Beste Louis,

    Bedankt met het schrijven van een review over de Arpenaz 100 wandelschoenen.
    Vervelend om te horen dat de grip van de schoenen niet naar verwachting is.
    De wandelschoenen zijn ontworpen en getest voor gebruik in de natuur, mogelijk kan de grip op klinkers zo niet op het zelfde niveau zijn.
    Sportieve groet,
    Luke - Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    12 August 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima schoen
    Prima schoen voor die prijs

    Wat betreft prijs/kwaliteit een prima schoen.

  • Man
    60 of ouder
    02 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Supper wandelschoen
    Goede pasvorm, stevig, lichtgewicht, waterdicht Te korte veters

    Zeer goede wandelschoen, licht van gewicht en waterdicht.
    Maar de veters zijn voor mij een beetje aan de korte kant (i.v.m. hoge wreef)

  • Vrouw
    50-59
    21 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ben tevreden
    Ja hoor dit product is goed Zijn best wel duur

    ik heb geen opmerking .

  • Man
    60 of ouder
    25 June 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Inderdaad voor gemakkelijk begaanbare wegen
    Licht aan de voet en zool is waterdicht. Piepend geluid tuijdens wandelen na een tijdje.

    Heb deze schoenen plus minus 2 jaar. Nog niet versleten maar zool begint een raar geluid te maken tijdens wandelen.

    Antwoord van het merk :

    Beste Charlie,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze wandelschoen van Quechua.
    Het doet ons steeds plezier te lezen dat mensen tevreden zijn met hun aankoop bij Decathlon.
    Wij bieden op onze producten een garantie aan van 2 jaar.
    Indien je hier nog onder zou zitten, raad ik je aan naar een Decathlon winkel in je buurt te gaan en deze om te ruilen.


    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Charlie find this answer useful

  • Man
    60 of ouder
    25 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelschoen
    soepel veters mogen een paar cm langer

    eigen ervaring

  • Man
    50-59
    20 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelschoenen
    zien er goed uit, geen problemen mer inlopen. nog niet bekend

    Nvt

  • Vrouw
    40-49
    25 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede wandelschoenen
    Zitten fijn,mooie look,geen zere voeten Redelijk waterdicht,maar niet helemaal

    Goede prijs- kwaliteitverhouding. Ik ben tevreden over deze mooie wandelschoenen.
    Ik kan de schoenen zeker adviseren aan anderen

  • Man
    60 of ouder
    23 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    een zeer goede wandelschoen past om je voet
    een goede stevig schoen geen

    je zit er ingegoten met je voet je slip er niet in,een stevige zool een goede grip op elk grond droog of nat

NAAR BOVEN