39,99 €*

Reviews on

Waterdichte trekkingschoenen voor heren Quechua Forclaz 100 high

4.1 / 5 29 Reacties
25 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    13 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima schoen,prijs/kwaliteit.
    Warmte. Vallen wat klein uit.

    Nog nooit warme voeten gehad tijdens mijn postronde van 4 uren,met deze schoenen wel!

  • Vrouw
    40-49
    10 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer goede trekkingschoen.
    Prijs kwaliteit zeer goed geen

    Zoon schoenen gebruikt in Zweden

    Antwoord van het merk :

    Beste Brenda,

    vooraleerst bedankt om even de tijd te nemen om ons je gedacht te geven over de wandelschoen van Quechua.
    Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat de mensen tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
    Wij hopen dat de schoen nog veel van de wereld mag zien op één der wandelingen of tochten en als je nog een leuke foto hebt van je wandelschoen in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten!

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    28 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede wandelschoen
    heerlijke licht in gewicht nvt

    Moet wel stevig ingelopen worden

  • Man
    50-59
    06 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima service
    Goede prijs/kwaliteit verhouding

    Deze wandelschoenen hebben we vlak voor onze vakantie besteld. Een mailtje naar de klantenservice zorgde ervoor dat de schoenen een dag eerder aankwamen dan gepland. Klasse.

  • Man
    50-59
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelschoen quechua
    voelt lekker aan en geeft voldoende steun nog geen negatieve punten

    geen

  • Man
    50-59
    21 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Niet posietief
    Niet posietief Vrij negatief

    De rechter schoen is niet breed genoeg, hij kneld

  • Man
    20-29
    20 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Quechua hoge wandelschoen
    Zeer comfortabel, een vrij lichte schoen zelf geen negatieve punten kunnen vinden

    Zeer fijne schoen om te dragen. Vlak terrein, of bergachtig terrein het is op elk vlak een comfortabele schoen om te dragen met voldoende steun aan de enkels.

  • Man
    50-59
    05 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Wandwlschoenen

    Ben revreden

  • Man
    20-29
    05 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Dodentocht

    Zijn deze geschikt voor lange afstanden zoals een dodentocht?

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    deze schoenen zijn ontworpen voor lichte tot intensieve bergtochten zonder al te zwaar geladen te zijn. Mits de dodentocht bijna volledig over vlak zeer goed begaanbaar terrein verloopt, leent deze hoge wandelschoen Forclaz 100 van Quechua zich hier zeer goed toe!
    Hij bied tegelijk steun en stabiliteit en is toch soepel genoeg en niet te zwaar, wat hem zeer aangenaam maakt om te dragen.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    02 April 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    prima schoen
    kwaliteit-prijs verhouding pasmaat

    Ik heb deze schoenen gekocht en ben er tevreden mee MAAR de maat klopt niet. Ik had ze in een maat 41 gekocht en ze blijken toch te klein te zijn aan de tenen.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    Als de schoenen nog in nieuwstaat verkeren kan je deze binnen de twee jaar omruilen voor een andere maat of een ander type.
    Hopelijk brengt dit soelaas voor het probleem.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

NAAR BOVEN