Waterdichte trekkingschoenen voor heren Quechua Forclaz 500 high
69,99 €*

Reviews on

Waterdichte trekkingschoenen voor heren Quechua Forclaz 500 high

4.4 / 5 20 Reacties
19 gebruikers bevelen dit product aan
  • 05 November 2016
    That review has been deposited on this product version
    Levensduur.

    Prima schoen, veel comfort maar de levensduur van de zool laat te wensen over. Ik gebruik deze schoenen bijna dagelijks om met men hond in het bos te gaan wandelen en het profiel is op de raakpunten nu compleet weg in tegenstaande dat de schoen zelf nog zo goed als nieuw is. Ik heb deze schoen nu net een jaar in gebruik en vind het jammer dat ik nu weer een ander paar moet aanschaffen wanwege dit euvel.

  • Man
    40-49
    02 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Eerst goed in lopen tip.
    Ze lopen echt lekker Iets te korte veter

    Ik zal ze eerst goed in lopen en goede in leg zool en niet meteen eerste dag te veel mee lopen je voeten moeten eerst nog even wennen en dan lopen ze echt lekker heel veel plezier nog en loop ze oh ja een tip nog koop iets langer veters heel veel loop plezier.

  • Vrouw
    30-39
    16 September 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    prima
    - prijs kwaliteit -

    beide kinderen hebben deze schoen, en hebben inmiddels beide een tweede paar. Ze wilde geen andere!!! Het is een lichte schoen met een prettig voetbed, er is voldoende grip tijdens wandelingen in de bergen, maar ook voor een hollandse boswandeling volstaan deze schoenen. Geen natte voeten! Er is nog nooit 1 blaar tevoorschijn gekomen. Ik vind het een prima schoen voor deze prijs klasse, een schoen met voldoende mogelijkheden.

    De schoen is erg licht, hier moet je van houden.

  • Man
    30-39
    08 August 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Al jaren in gebruik!
    Stevig, verslijten amper, geen enkel defect! Geen

    Elk jaar gaan we naar Zwitserland, waar we 10 dagen dagelijks de bergen op en afwandelen. Ook gaan we maandelijks minstens een weekend naar de Ardennen, waar we ook dagelijks wandelen. Deze schoenen blijven presteren. Ik krijg nooit blaren, ze zitten als gegoten, en zelfs al glijd je weg zal je je enkels niet omslaan. Enkel de schoenveters heb ik al moeten vervangen, maar ik heb de schoenen al een 5tal jaar! Kortom, als deze toch ooit kapot gaan, dan koop ik zonder nadenken weer deze schoenen!

  • Man
    60 of ouder
    01 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fijne schoenen
    zonder inlopen direct op pad, geknoopte veters hebben neiging tot slippen

    Een dag na aankoop een aantal middelzware wandelingen gemaakt in de Hartz. De zolen van de hoge Forclaz 500 boden goede grip tijdens dalingen op vochtige/gladde bodem. Het wandelcomfort is goed, schoenen bieden voldoende enkelsteun ook op geaccidenteerd terrein. Goede schoen, waar ik nog veel plezier van hoop te hebben.

  • Man
    60 of ouder
    19 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goede schoenen
    lopen lekker geen

    lopen lekker en zitten prima om de voet en in verschillende kleuren

  • Man
    40-49
    11 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Na 3 wandeltochtjes last aan de enkel
    goede grip Na een tijdje last aan de enkel

    Op het eerste zicht een goede wandelschoen,maar voor mij had ik na elke wandeling(van +-8km) last aan mijn enkels. Blijkbaar is zo een hoge schoen niet geschikt voor mij.
    Ik zal moeten overschakelen op een laag model.
    Grtzz Dennis

    Antwoord van het merk :

    Beste Dennis,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over deze hoge wandelschoen van Quechua.
    Onze hoge wandelschoenen zijn ontwikkeld om meer steun te bieden aan zowel de voet als de enkel.
    Maar, niet elk model van schoen past even goed aan elke voet, daarom bieden verschillende modellen aan.
    Indien je lange wandelingen doet op oneffen terrein, raad ik je toch aan om hoge schoenen te dragen.
    Op vlak terrein is een lage schoen zeker geschikt, op oneffen terrein is er meer kans om kwetsures op te lopen aan de enkel.

    Je kan in één van onze Decathlon winkels in je buurt terecht om advies te krijgen over de meest geschikte wandelschoen voor jouw.
    Ik hoop dat ik je hiermee verder heb kunnen helpen.
    Indien je nog vragen hebt kan je mij steeds persoonlijk mailen op mieke.theys@decathlon.com

    Met sportieve groeten!
    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Man
    Jonger dan 20
    27 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    super schoen
    water dicht, zitten comfortabel, goede grip geen

    mijn zoon is erg blij met zijn hoge wandelschoen. Dit weekend hebben de schoenen een vuurdoop gehad tijdens een scouting weekend. Veel regen, drassige grond, plassen water en een survival parcours, de voeten zijn droog gebleven en ze zitten comfortabel. dus een aanrader.

  • Man
    40-49
    06 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zit lekker
    Goede steun aan enkels ennloopt lekker. Is licht Nog niet

    Heb ik niet

  • Man
    50-59
    26 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    wandelschoen Quechua Forclaz 500 Heren
    goed passende schoen, loopt lekker geen

    geen

NAAR BOVEN