Waterdichte wandelschoenen voor dames Quechua Forclaz 100 high
49,99 €*

Reviews on

Waterdichte wandelschoenen voor dames Quechua Forclaz 100 high

4.2 / 5 17 Reacties
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    27 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Waterdichte wandelschoenen voor dames Quechua Forc
    de maat en de verdikking achter in de schoen.

    Omdat ik had gelezen dat de schoen klein viel had ik al een maat groter besteld; helaas was ook deze te klein. Het is denk ik handiger om deze schoen in de winkel te gaan passen.

  • Vrouw
    60 of ouder
    04 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    geweldige wandelschoen
    nou ja de prijs natuurlijk en dat voor zo'n schoen Geen negatieve ervaringen

    Heerlijk om op te lopen ze zijn wat breder bij de tenen vanaf het eerste moment aangedaan en geen pijnklachten of knellingen ervaren.

  • Vrouw
    50-59
    18 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    quechua hoge wandelschoen dames
    Zaten meteen 'lekker', prima pasvorm

    Heb er nog niet echt ver mee gewandeld, wel de post ermee bezorgd en dat beviel goed.
    Goede wandelsokken zijn natuurlijk ook belangrijk.
    Ga dit voorjaar en komende zomer en herfst en winter denk ik veel plezier ervaren met mijn nieuwe schoenen.

  • 06 March 2016
    That review has been deposited on this product version
    hele goede schoenen!

    Ik ben postbode en zocht een schoen die alles aankon. Ik moet grip hebben, steun hebben, en goede zool. Ik heb deze gekocht, en ik ben er super tevreden over. Dagelijks intensief gebruikt, pas na drie jaar moet ik om nieuwe maar dan hebben ze echt VEEL kilometers afgelegd en veel weersomstandigheden en ondergronden doorstaan. Voor dit geld is dat in mijn ogen uitstekend. Heb duurdere gehad die het niet konden waarmaken. Ik ga deze dan ook opnieuw kopen zolang ze in de winkel zijn (wat hoop ik dus nog heel lang is want ik zoek nog heel lang postbode te zijn). Enige puntje is waterdichtheid, dat zijn ze niet maar dat is op te lossen met een spray. Echt prima schoenen. Ik snap dus de reacties bovenstaand niet altijd daar ik echt te spreken ben erover en de schoenen dus ook aanraad aan mensen. Bovendien heb je niet van die zware "kloefers" aan je voeten, want ze lopen heerlijk licht. Wat ook een must is als postbode die dagelijks kilometers loopt. Niets meer aan doen en in het assortiment houden dus

  • Vrouw
    40-49
    18 January 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    miskoop
    oogt mooi,ziet er stevig uit,waterdicht kan ze niet dragen,direct pijnlijke voet

    Ik kan ze niet meer dragen omdat ik direct een pijnlijke hiel heb met blaren als gevolg!Het zou beter zijn dat de vulling aan de hiel iets zachter was!

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    eerst en vooral onze oprechte excuses voor het lange wachten op onze reactie.
    Wij wensen u ook te bedanken voor de gegeven reactie.

    Tot op heden behoort de door u aangekochte schoenen tot één van onze best verkochte modellen en meest geaprecieerde schoenen.
    Het verbaast ons dan ook te lezen dat deze voor u niet comfortabel zijn!

    Wij zouden u graag uitnodigen in één van onze winkels, alwaar u samen met één van onze opgeleide collega's op zoek kan gaan naar de voor u ideale wandelschoen. Omdat iedere voet anders is bestaat de kans wel degelijk dat het door u gekozen model niet aangenaam is voor u voet!

    Daarom lijkt het ons dus zeer interessant om samen met een verkoper op zoek te gaan naar de ideale wandelschoen. Vindt u bij ons geen schoen die voldoet aan u wensen, betalen wij het door u aangekochte paar met de glimlach terug.

    Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

    hilde find this answer useful

  • 22 December 2015
    That review has been deposited on this product version
    fijne waterdichte schoenen

    super fijn, ik gebruik ze voor mijn werk in de zorg. heel fijn dat ze waterdicht zijn!
    ook fijn dat de zolen uitneembaar zijn en ik mijn steun zolen erin kan leggen

  • Vrouw
    20-29
    09 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    goede prijs voor een kwalitatieve schoen
    Het is een prettig zittende schoen Nog niet ontdekt

    Het is een prettig zittende schoen, waterdicht en toch ademend. Ik draag ze elke dag met het uitlaten van mijn hond, hierdoor loop ik op veel verschillende soorten terrein en dat gaat allemaal goed. Ze bevallen erg goed, ik kan rustig tot de enkels in het water staan zonder natte voeten te krijgen. Ondanks mijn zweetvoeten, kan ik een flinke wandeling maken zonder blaren te lopen. Ze zijn makkelijk schoon te maken. Kortom een top schoen voor een mooie prijs.

  • Vrouw
    20-29
    18 September 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super product met goede grip en waterbestendigheid
    Waterbestendig, grip, stevigheid materiaal. -

    Drie weken dagelijks tijdens het backpacken gebruikt en de schoen ziet er nog steeds uit alsof hij nieuw is. Hij loopt super en geeft veel ondersteuning, normaal heb ik zooltjes nodig, in deze schoenen niet wat super is! Ook veel door water en moeilijk begaanbare plaatsen (bergen etc.) gelopen, geen natte voeten of slipperijen meegemaakt!
    Al met al super blij dat ik voor deze schoenen gekozen heb :)!

  • Vrouw
    50-59
    24 April 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Forclaz 100; dik tevreden
    licht in gewicht, stevige schoen, gewoon perfect veters 'lopen los'

    ander stel veters, en het is helemaal goed!

  • Vrouw
    30-39
    15 April 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    prima schoen voor klein prijsje

    hebben deze schoenen voor onze kinderen. We wandelen in Nederland en ook in de bergen. Ze bieden voldoende comfort en grip. onze zoon krijgt nog wel eens een blaar op zijn enkel maar dat lossen we op met een onze moederdoekjes methode...(half inlegkruisje in de schoen plakken en nergens meer last van!!! ;-) ) Kortom een prima schoen voor een klein prijsje.

NAAR BOVEN