Waterdichte warme jas voor trekking meisjes Hike 500 3-in-1 paars

Ref :
8374989
Pluspunt van het artikel
Waterdicht of warm, je hoeft niet meer te kiezen! Dankzij het 3-in-1-systeem kan je de jas en de fleece binnenjas apart dragen. Om in elk seizoen te dragen!
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
vanaf
34,99 €*

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • 20-29
  10 February 2017
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  leuke jas

  wordt gebruikt als winterjas voor mijn dochter.
  ze heeft het lekker warm en wordt ook niet doornat. jas droogt ook vlug.
  de capuson is wel wat klein en komt niet ver over het hoofd.
  wel leuk dat de binnenkant van de jas er uit kan gehaald worden en elk apart worden gebruikt als fleece trui en als tussenseizoenjas

  Antwoord van het merk :

  Beste Veronique,

  hartelijk dank om even de tijd te nemen om ons je mening te geven over de regenjas voor kinderen van Quechua!
  Het doet ons steeds een plezier om te lezen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij Decathlon.
  Ook leuk om lezen is dat de technische details van de jas bijdragen tot het alledaags comfort van je kind.
  Moest je nog een leuke foto hebben van de jas in actie, aarzel dan niet om deze op onze site te posten.

  Tim Van de Manacker Expert- monitor Quechua DECATHLON

Productvoordelen

Waterdichtheid
Waterdichte materialen (2000 Schmerber) en waterdichte naden. Zo blijf je droog.
Warmte
Uitneembare binnenjas van geruwd tweezijdig microfleece (dichtheid 200 g/m²).
Veelzijdig
Jas en binnenjas kun je dankzij het 3-in-1-ritsstyeem van elkaar losmaken.
Milieuvriendelijk
Vergelijking van de levenscyclus: warme en waterdichte kinderjas.
Stevigheid
2 jaar garantie.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Hoofdvoering : 100.0% Polyester Tweede voering : 100.0% Polyester Coating : 100.0% Polyurethaan Voering : 100.0% Polyamide
Approved by
Onze teams van jonge testers aan de voet van de Mont Blanc en ons Research and Development laboratorium dat de best mogelijke materialen selecteert.
Tests
Ons ontwerpteam is gevestigd aan de voet van de Mont-Blanc, in de Haute-Savoie (Frankrijk). Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen wij mooie, eenvoudige en technische artikelen. Vervolgens worden die artikelen ongenadig getest op het terrein, we zijn er immers van overtuigd dat we enkel door te testen in reële situaties onze artikelen voortdurend kunnen verbeteren.
Ontworpen voor
kinderen, om ze tegen alle weersomstandigheden te beschermen op trektochten.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Zorg ervoor dat dit waterdichte kledingstuk volledig droog is voor je het op een droge plek opbergt. Hang het bij voorkeur op een kleerhanger om te voorkomen dat de vouwen het materiaal beschadigen.

Bijkomende informatie

Wat is de waterdichtheid van een jas?
Geeft aan hoe goed een stof bestand is tegen indringing van water. Wordt gemeten met een gestandaardiseerde test. De gemiddelde druk bij een regenbui varieert van 1.000 mm tot 2.000 mm, daarom wordt een stof vanaf 2.000 mm beschouwd als waterdicht. Onze artikelen zijn bestand tegen een druk van 2.000 tot 10.000 mm en dus erg goed waterdicht en aangepast aan alle weersomstandigheden, zelfs de meest extreme.
Wat zijn waterdichte naden of stroken?
Dit zijn naden die waterdicht (gemaakt) zijn door waterdichte thermogelaste stroken. Die worden achter de naden aangebracht en zijn onmisbaar om een kledingstuk waterdicht te maken. Ze verhinderen dat water binnendringt via capillariteit (de vezels slorpen water op en/of water sijpelt binnen langs de gaatjes van het stiksel).
Fleece: isoleren met lucht
De fleece houdt dankzij de volumineuze structuur lucht vast; deze lucht is een natuurlijke isolator en houdt zo je lichaam warm. Fleece kan de lucht vasthouden doordat de stof geruwd is.
Winddichtheid:
De stof wordt waterdicht en dus ook winddicht gemaakt door op de binnenkant een coating aan te brengen. Een stof die waterdicht is, heeft immers alle technische eigenschappen om ook winddicht te zijn. Bescherming tegen de wind is erg belangrijk, zowel in activiteit als in rust, omdat wind het lichaam sterk kan afkoelen.
Wassen:
1/ Machinewas (30°): sluit alle klittenbanden, gebruik een zacht wasmiddel. Keer jassen en broeken binnenstebuiten. Maak alle riemen en elastieken los. 2/ Vouw het kledingstuk niet te veel op: gevaar voor beschadiging. 3/ Was geen verschillende soorten kleding en kleuren samen. 4/ Gebruik geen bleekwater. 5/ Overvloedig spoelen en zwieren op laag toerental.
Score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score ABCDE gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

24,99 €*
4.70 / 5 17 Reacties
  BIENTÔT ÉPUISÉ
  Vanaf
  24,99 €12,50 €*
  4.50 / 5 150 Reacties
   NAAR BOVEN