Waterzak voor trekking Forclaz 2 liter

Ref :
8331114
Pluspunt van het artikel
Een soepele, handige en budgetvriendelijke waterzak om ongehinderd te drinken.
Users reviews
4 / 5 7 Reacties
vanaf
9,99 €*

Users reviews

4 / 5 7 Reacties
5 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  40-49
  24 October 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  makkelijk compact
  compact licht makkelijk spoel en kuisbaar plasticsmaak bah

  na enkele keren te hebben gebruikt nog steeds een plastic smaak verschillende x uitgewassen en uitgespoeld ma nog steeds die smaak ,

 • Man
  40-49
  27 March 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Prima vervanger
  Constructie, gebruik, onderhoud

  Doet waar ie voor gemaakt is; water tijdens je lange looptraining op elk moment beschikbaar. Als vervanger voor de vorige die lek ging voor een zeer vriendelijke prijs.

 • Man
  30 August 2015
  That review has been deposited on this product version
  verwijderen drinkslang

  Ik heb een waterzak gekocht, maar ik zou niet weten hoe ik de drinkslang zou moeten reinigen. Ik heb wel een reinigingskit, maar daarvoor zou ik de drinkslang eraf moeten halen en dat lukt mij niet. Kan iemand mij helpen?

Productvoordelen

Gebruiksgemak
Mondstuk met stand open en dicht, brede opening om gemakkelijk te vullen.
Onderhoudsgemak
Schuifstrip om de zak volledig te openen en gemakkelijker schoon te maken.
Inhoud
2 liter, perfect voor dagtochten.

DE KENMERKEN

Materiaal
Plastic
Volume
2 liter
Afmetingen
18cm x 37cm, slang 100cm
Gewicht
105 g
Verkrijgbaar in
1 L / 2 L / 3L
Samenstelling
Film : 70.0% EVA, 30.0% Polyethyleen Tube : 100.0% Thermoplastisch polyurethaan handvat : 100.0% Polycarbonaat Schuifstaaf : 60.0% EVA, 40.0% Polyethyleen Aan/Uit-systeem : 100.0% Polyethyleen Fopspeen : 100.0% Styreen Ethyleen Butadieen Styreen Film/Geluidsslang : 60.0% EVA, 40.0% Polyethyleen Aansluitklep : 100.0% Polypropyleen
Ontworpen voor
wandelaars en trekkers die ongehinderd willen drinken tijdens een tocht.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Reinig de zak en het mondstuk na elk gebruik, met een klassiek vloeibaar afwasmiddel. Ga er bijvoorbeeld even door met een flessenborstel, zeker als je een suikerhoudende drank hebt gebruikt. Op die manier vermijd je schimmelvorming. Een tip: bewaar je waterzak in de diepvriezer, zo beperk je de verspreiding van bacteriën.
Opslag Tips
Wassen en goed laten drogen alvorens weg te bergen. Bewaren op een schone en droge plaats. Je kan je waterzak ook in de diepvriezer bewaren, om de vorming van bacteriën en schimmel te voorkomen.
Gebruikslimiet
Geen alcohol, vette vloeistof, magnetron, vaatwasser, water>40°C

Bijkomende informatie

Gebruikstips
Water gebruiken tussen -20°C en +40°C. Niet geschikt voor: alcohol, vette vloeistoffen (zuivel, olie...). Bij temperaturen onder nul na gebruik even in het drinkslangetje blazen, om al het overtollige water te verwijderen en zo te vermijden dat het slangetje of het mondstuk bevriest. Als je het geluid van klotsend water hinderlijk vindt, laat alle lucht dan uit de waterzak door hem even om te draaien en de luchtbellen naar het slangetje te zuigen.
Functies
Met afneembare schuifstrip voor een brede opening, om de waterzak gemakkelijk te vullen en te reinigen. De strip is voorzien van gaatjes, zo kan je de waterzak vasthangen in tassen of rugzakken met haakjes. Mondstuk met open/dicht-stand (trekken of induwen), om lekken te vermijden tijdens een tocht.
Onderhoudstips
Reinig de zak en het mondstuk na elk gebruik, met een klassiek vloeibaar afwasmiddel. Je kan daarvoor bijvoorbeeld de flessenborstelset van B'TWIN gebruiken (code: 631.585), zeker als je suikerhoudende dranken gebruikt. Laat drank nooit langer dan 24 uur in de waterzak staan. Niet in de magnetron of in de vaatwasmachine plaatsen.
Eerste gebruik
De fles 3 keer goed spoelen onder de kraan voor je ze de eerste keer gebruikt.
Materialen en regelgeving
Al onze producten voldoen aan de geldende normen voor materialen die in contact komen met levensmiddelen en bevatten geen bisfenol A (BPA).
NAAR BOVEN