Zelfopblazend matje voor trekking Forclaz A200UL XL groen
34,99 €*

Reviews on

Zelfopblazend matje voor trekking Forclaz A200UL XL groen

3.4 / 5 16 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    20-29
    08 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Een beetje te goed
    Snel opgeblazen (wel met een beetje hulp) 404 negative comment not found.

    Het matje had ik gekocht voor mijn vader waarmee ik samen zou gaan wandelen in de duitse alpen. Helaas bleek het matje een beetje te goed te werken want ik lag vervolgens meerdere nachten wakker door een iets te bekend geluid voor sommigen onder ons.

    aan het eind ben ik, en vooral mijn vader, zeer positief over deze aankoop.

  • 27 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    compact maar geen luxe

    Op onze kampeertrip dit matje voor de kinderen gebruikt, bijna 4 maanden aan een stuk. Matje gaat nog steeds mee dus wel degelijk. Grootste voordeel is dat het zeer compact is. Staat tegenover dat het toch wel aan de dunne kant is maar voor kinderen oké. Bij opblazen moet je wel nog redelijk zelf bij opblazen wat bij sommige "self inflating" matjes toch minder is. Maar al bij al toch zeer tevreden, prijs/kwaliteit.

    Antwoord van het merk :

    Beste An,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over dit zelfopblazend matje van Quechua.
    Het doet ons veel plezier te lezen dat je tevreden bent met je Decathlon aankoop.
    Heb je nog enkele leuke foto's van je aankoop, aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    17 July 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Licht en dun
    Licht, klein, prijs

    Prima matje om te gebruiken als je kortere tijd gaat kamperen en het niet al te koud is. Het kan heel klein worden opgerold en is dus makkelijk mee te nemen, maar daar staat tegenover dat het een dun matje is en dus minder geschikt voor een koude en/of stenige ondergrond. Al met al heel tevreden.

  • 07 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Al stuk na nog geen 2 jaar
    Klein, licht AL lek

    Jammer. Ik ga de matras terugbrengen.

    Antwoord van het merk :

    Astrid,

    Eerst en vooral wil ik je bedanken om ons je mening te geven over dit zelfopblazend bivak matje van Quechua.
    Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Zelfopblazende matrassen bestaan uit schuim die is vastgelijmd aan de buitenste stof.
    Door een warmere temperatuur, dan waarvoor het matje ontwikkeld is, of door de condensatie van je adem, kan deze schuim loskomen van de buitenste stof en ontstaat er verdikking in je matje.
    Wij bieden op al onze producten en minimumgarantie van twee jaar, je mag je matje in je dichtsbijzijnde Decathlon winkel steeds omruilen.
    Hopelijk kunnen we je zo verder helpen en is je probleem opgelost.

    Met sportieve groeten!


    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

    Astrid find this answer useful

  • 21 February 2016
    That review has been deposited on this product version
    geweldig slaapmatje

    Ik gebruik dit matje voor kamperen en survival, super licht en compact. Door het anti-slip patroon op de bovenkant blijft je slaapzak goed liggen. Voor koudere nachten is het handig om er een warmte dekentje onder te leggen. Voor een slaapmatje van dezelfde kwaliteit ben je bij een ander merk zomaar het dubbele kwijt!

  • Man
    20-29
    29 November 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Luchtbel
    Zeer slecht

    Matje gebruikt tijdkens kampeer week in frankrijk. Kwam in de eerste nacht al een luchtbel onder de eerste laag. hierdoor sliep het matje erg oncomfortabel. Helaas is dit matje echt waardeloos. Hierna niet meer gebruikt sinds

    Antwoord van het merk :

    Beste Jordy,

    Bedankt voor het schrijven van een review over het zelfopblazend slaapmatje van Quechua.
    Heel naar dat je deze problemen al hebt bij het eerste gebruik.
    Het lijkt er op dat er een fout in het productieproces van dit artikel is geslopen.
    Met een aankoopbewijs kun je het product retourneren of ruilen.
    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    20-29
    29 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    zeer teleurstellend
    niet loopt vanaf het begin leeg

    mijn vriendin en ik hadden dit matje voor een lift vakantie in Frankrijk gekocht. Beide matjes liepen van af het begin leeg. Hierdoor lagen ze erg lekker als je ging slapen en midden in de nacht werk je wakker op een koude en erg harde vloer. ik vond ze het slaap comfort hebben van zo'n schuimmatje van 2 euro.

    Omdat ze beide vanaf dag 1 leeg liepen en we in een tent sliep kan ik me niet voorstellen dat ze beide door ons toedoen lek zijn geworden.

    Ik koop altijd alles bij de Decathlon en daar heb ik altijd goede ervaringen mee, maar dit matje was echt waardeloos!

    Antwoord van het merk :

    Beste Reinout,

    Bedankt voor het delen van je ervaring met het zelfopblazend matje van Quechua.
    Wat vervelend dat de matjes al op de eerste dag leeg liepen.
    Dit product voldoet zeker niet aan de verwachtingen die je van onze producten zou moeten hebben, wellicht is er sprake van een productiefout.
    Wanneer je dit nog niet gedaan hebt wil ik je aanraden de matjes te retourneren.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    16 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    zeer snel stuk
    geen al tijdens de eerste kampeertrip was het stuk

    We hebben 2 matjes gekregen als cadeau, het eerste heeft het geen 2 weken uitgehouden, het 2e was ook zeer snel stuk, heel kleine micro gaatjes, die je niet kan herstellen. Ze gaan allebei plat in de loop van de nacht, we hebben er nochtans geen extreme dingen mee gedaan. Wij zijn zeer tevreden over de meeste quechua producten maar deze matjes voldoen helemaal niet aan quechua standaard.

    Antwoord van het merk :


    Beste Mevrouw,

    Ik wens u mijn verontschuldigen aan te bieden voor de ongemakken die u hebt ondervonden tijdens het gebruik van dit product.
    Het is absoluut niet normaal dat er zo snel verschillende gaatjes verschijnen. Waarschijnlijk is het het een productiefout.
    Onze producten hebben 2 jaar garantie en dus nodig ik u uit om uw matras om te ruilen of uw geld terug te krijgen. Dit kan in uw decathlon winkel naar keuze
    Om de risico’s van gaatje te verminderen, hier zijn sommige onderhoudstips : de matras mag niet in de wasmachine, indien nodig kun je hem schoonmaken met een vochtige spons. Hang hem open te drogen op een goed verluchte plaats, niet in de zon of in de buurt van een warmtebron.

    Met vriendelijke groeten, Maxime Mathieu VDSP Quechua

  • Man
    40-49
    22 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima comfortabel matras
    Ligt goed, niet hard. niet.

    De prijs/kwaliteitsverhouding van dit product is prima. Makkelijk in gebruik. Even laten liggen en nog wat opblazen.

  • Vrouw
    40-49
    29 June 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima matje voor goede prijs
    Klein op te vouwen Eerst wat lastig te vullen.

    Lekker "trekkers-matje".

NAAR BOVEN