Zelfopblazend slaapmatje 1 persoon A300
39,99 €*

Reviews on

Zelfopblazend slaapmatje 1 persoon A300

3.1 / 5 21 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    Jonger dan 20
    28 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zelfopblazend slaapmatje
    compact, makkelijk in gebruik, comfortabel

    slaapcomfort, goede verhouding prijs-kwaliteit, handig

    Antwoord van het merk :

    Beste Matteo,

    Bedankt om ons je mening te geven over dit zelfopblazend matje van Quechua.
    We zijn blij te lezen dat je tevreden bent met je aankoop bij Decathlon.
    Heb je nog leuke foto's van je aankoop,aarzel dan niet om deze op onze website te posten.

    Met sportieve groeten!

    Mieke Theys Monitor en Expert Quechua DECATHLON

  • 03 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Binnen 3 weken lek

    Matje ligt prima, alleen na 3 weken kamperen in Portugal en nieuwe moeten kopen omdat er 1 leegliep. En ons Portugees is te slecht om uit te leggen dat we ze in NL hadden gekocht en nu 1 leegliep. Het is qua hardheid even zoeken wat de beste dikte is maar dan ligt het goed.

  • Vrouw
    40-49
    12 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    SLAAPMATJE
    ZELF OPBLASEND TE DUN

    VOOR 2 NACHTEN PRIMA

  • Man
    60 of ouder
    04 January 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Slapen als een roos?
    De afmeting was precies hetgeen ik zocht. Groot blaasventiel, matrasmateriaal is erg hard

    Heb enige twijfel of dit matras zijn druk voor langere tijd houdt, de gebruikstijd van 1 week is te kort om hierover te oordelen (matras wordt vergeleken met een Thermacon matras welke hieraan gekoppeld is).
    Het matras wordt gebruikt op een lattenbodem met matras beschermmat in een camper.

  • Man
    50-59
    04 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    matrasje
    goedkoop zwaar en stug

    als extra bedje prima...

  • Man
    50-59
    26 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Zelfopblazende matras A300
    de dikte en anti-slip bekleding is prettig, behoorlijk snel lek en niet te repareren

    ik ken eigenlijk geen merk dat niet snel lek wordt.

    Antwoord van het merk :

    Beste Hein,

    Nog bedankt voor het delen van uw ervaring met het zelfopblazend matje van Quechua.
    Erg vervelend dat het matje al snel is lek gegaan. Kunt u misschien meer vertellen over de locatie van het lek?
    Deze informatie zouden we graag doorspelen naar Quechua.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    22 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zelfopblazende matras A300 van QUECHUA

    uitstekend! prima op geslapen!

  • Man
    50-59
    11 August 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima bed
    Comfortabele dikte. Fijn materiaal Opgerold heeft het een behoorlijke volume

    Prijs/kwaliteit is goed

  • 40-49
    06 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Matras voor een weekend
    Compact Te dun (ook na bijblazen)

    Compacte zelfopblazende matras. Goede keuze voor een weekend weg. Te dun om langer dan een paar dagen comfortabel op te kunnen slapen (ook na bijblazen)

  • Vrouw
    40-49
    10 June 2015
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    lekker liggende matjes
    liggen erg comfortabel vrij grote pakmaat

    Wij (gezin 5 personen) gebruiken al 5 jaar deze matjes. Moeten er nu na 5 jaar 1 vervangen vanwege een lek. Ze slapen zeer comfortabel en zijn snel uitgepakt en ingepakt. Ze nemen wel wat ruimte in maar omdat wij met de auto en tent trekken is dat geen probleem.

NAAR BOVEN